Roland írta,
16 óra 32 perckor,
Motor témakörben.
Magyarországon a motorosok tábora rohamosan bõvül. Ezért lehetséges az, hogy hazánkban egyes kereskedõk és szolgáltatók (vagy ezek alkalmazottai) még mindig nem érzékelik az elégedetlen (és ezáltal vissza nem térõ) vásárlókból eredõ kedvezõtlen hatásokat. És amíg nem tapasztalják meg a kínálati piac kellemetlen hatásait, nem is fog sokat javulni a helyzet.

Utoljára nyáron láttam hasonlót, szerencsére akkor csak szemtanúja voltam az esetnek. Most viszont a saját bõrömön érzem azt a hozzáállást, ami a modern kapitalizmusban (elméletileg) életképtelen. Az elmúlt napokban kiderült ugyanis, hogy a kiszemelt sárkányt értékesítõ kereskedés hajlamos a garasoskodásra, az inkorrekt tájékoztatásra és a rövid távú gondolkodásra. Pedig még terveztem is, hogy ruhákat, egyéb kiegészítõket náluk veszek meg. Kívülrõl fényes, belülrõl rothadó panama, Budapest határában.Hozzszlsok
F1DO mondta [2006.02.24. 10 óra 36 perckor]:

Milyen motor lesz a jövendõbeli??
És egy észrevétel.. Az a benyomásom, hogy fõleg pályán húzod a gázt. Namost bõven találni olyan - jóval olcsóbb speed bike- okat, amelyeket pályán használtak, nincsenek forgalombahelyezve és ezáltal jóval - nagyságrendekkel olcsóbbak mint forgalmival rendelkezõ társaik.. Ilyesmi megoldásra gondoltál?
Roland mondta [2006.02.24. 15 óra 27 perckor]:

Az az igazság, hogy túrázni is szeretek, közútra meg nem árt a rendszám :) Az új mociról (és a döntés körülményeirõl) egyébként hamarosan beszámolok.
Ha mondandd van...

Ehhez a bejegyzshez nem lehet hozzszlni.