Roland írta,
16 óra 32 perckor,
Motor témakörben.
Magyarországon a motorosok tábora rohamosan bővül. Ezért lehetséges az, hogy hazánkban egyes kereskedők és szolgáltatók (vagy ezek alkalmazottai) még mindig nem érzékelik az elégedetlen (és ezáltal vissza nem térő) vásárlókból eredő kedvezőtlen hatásokat. És amíg nem tapasztalják meg a kínálati piac kellemetlen hatásait, nem is fog sokat javulni a helyzet.

Utoljára nyáron láttam hasonlót, szerencsére akkor csak szemtanúja voltam az esetnek. Most viszont a saját bőrömön érzem azt a hozzáállást, ami a modern kapitalizmusban (elméletileg) életképtelen. Az elmúlt napokban kiderült ugyanis, hogy a kiszemelt sárkányt értékesítő kereskedés hajlamos a garasoskodásra, az inkorrekt tájékoztatásra és a rövid távú gondolkodásra. Pedig még terveztem is, hogy ruhákat, egyéb kiegészítőket náluk veszek meg. Kívülről fényes, belülről rothadó panama, Budapest határában.Hozzászólások
F1DO mondta [2006.02.24. 10 óra 36 perckor]:

Milyen motor lesz a jövendőbeli??
És egy észrevétel.. Az a benyomásom, hogy főleg pályán húzod a gázt. Namost bőven találni olyan - jóval olcsóbb speed bike- okat, amelyeket pályán használtak, nincsenek forgalombahelyezve és ezáltal jóval - nagyságrendekkel olcsóbbak mint forgalmival rendelkező társaik.. Ilyesmi megoldásra gondoltál?
Roland mondta [2006.02.24. 15 óra 27 perckor]:

Az az igazság, hogy túrázni is szeretek, közútra meg nem árt a rendszám :) Az új mociról (és a döntés körülményeiről) egyébként hamarosan beszámolok.
Ha mondandód van...

Ehhez a bejegyzéshez nem lehet hozzászólni.