Roland írta,
17 óra 23 perckor,
Motor témakörben.
Ma délelõtt az Euromotor Lehel úti üzletében megvettem életem elsõ bõrruháját. A púp nélküli, kétrészes szerkó "Spyke Golem Div" néven fut és 1,2 milliméter vastag (nem perforált) marhabõrbõl készül.


Váll-, könyök-, gerinc- és térdprotektor van benne, dupla varrással a nagyobb terhelésû részeknél. Vásárlást követõen gyorsan el is ugrottam Dobogókõre, hogy kipróbáljam menet közben a ruhát. Sajnos térd-vádli tájékon eléggé szorít (talán ez idõvel javulni fog), egyébként viszont jól illeszkedik. Elsõre furcsa volt, hogy a lábamnak nem enged olyan mozgásteret ez a cucc, mint amekkorát már megszoktam az elõzõ szereléstõl (ami mondjuk nem is passzolt így rám, vagyis egy esésnél sokkal nagyobb volt a protektorok elmozdulásának valószínûsége). Ruhavásárlás elõtt állóknak én mindenképpen azt javaslom, hogy fontolják meg egy tisztességes bõrruha beszerzését. Igaz, hogy egy textilruhánál valamivel drágább egy ilyen szerkó, viszont az árkülönbség a hasznos élettartamra vetítve már elhanyagolható. Talán kényelmesebb is egy textilruha, de éppen ezért kevésbé véd egy esetleges bukás során. Ruha tehát kipipálva. A cserélhetõ térdkoptatók egyelõre érintetlenek, és ez a jövõ heti ringes gurulásig így is marad. Csimma, bukó folyamatban.Hozzszlsok
Jancsi mondta [2006.04.17. 13 óra 42 perckor]:

Szia Roland!
Sajnos történt egy kis balhé a mocimmal a múlt hétvégén, és senki olyan ismerõsöm nincs, akihez fordulhatnék, remélem te a segítségemre leszel. Ha szeretnél segíteni, akkor megadom az e-mail címem és dobhatnál egy üzit! Ha nem érsz rá, kérlek akkor is válaszolj valamit.

Segítségedet elõre is köszönöm.

bor_nagy@freemail.hu
Kovax (Milestone TV) mondta [2006.04.17. 21 óra 25 perckor]:

Állat a ruci! Látod, ha nem jártál volna túl sokáig gyalog, most nem szorítana vádliban! :))))
Ha mondandd van...

Tagknt kell belpned ahhoz, hogy hozzszlhass a bloghoz.