Roland írta,
20 óra 54 perckor,
Ring témakörben.
Kis hazánkban nincs túl sok lehetőség arra, hogy az ember forgalomtól elzárt aszfaltcsíkon kergesse a vasat. A Hungaroring - Pannónia-Ring - Euro-Ring trión kívül esetleg volt katonai repterek adnak erre lehetőséget a magunkfajtáknak. Kisebb motorokkal rendelkezőknek (a vonalvezetéséből és a méretéből adódóan) még a kecskeméti go-kart pálya is szóba jöhet. Mivel a haveri körben több "kezdőknek szánt" moci is van, arra gondoltunk, hogy ez utóbbit meglátogatjuk valamelyik napos hétvégén.

Kovax telefonon utánajárt, hogy miként is megy ez a pályamotorozás Kecskeméten. A használat díja egész baráti, egy napra motoronként ötezer forintot kell kicsengetni. Elvileg időbeni korlátozás nincs (ha go-kartosok is vannak a pályán, akkor harminc percenként váltják egymást a különböző csoportok). Ez eddig mind szép és jó, csak:

Kovax: Akkor tehát elvi akadálya nincs a pályán való motorozásnak.
Pályamester: Nincs, nincs... csak ne legyen túl nagy hangja a motornak.
Kovax: ???
Pályamester: Mert az itt lakók nem szeretik a hangoskodást, úgyhogy ha valaki hangos versenymotorral jön, azt nem engedem a pályára.
Kovax (képzeletben már hallja az R6 meg a Bandit üvöltését): Nem, mi utcai motorokkal mennénk...


Szóval versenymotorral versenypályára ne, mert az zavarja az embereket. Bolond világ!Hozzászólások
István mondta [2006.04.20. 19 óra 05 perckor]:

Hello
Szerintem ezt viccnek szánta a pályamester! Én hétfőn voltam legelőször pár motorostársammal. Hatan voltunk a pályán 3 600-as 1 smoto 1 v2-es és én vfr400-al! Igaz csak negyed órára. Gyertek nyugodtan nagyon jó és tapadós kis pálya! :-)
István mondta [2006.04.20. 19 óra 12 perckor]:

http://vfr400.fw.hu/ itt találtok pár képet is
Roland mondta [2006.04.22. 0 óra 36 perckor]:

Köszi a tippet!
Ha mondandód van...

Tagként kell belépned ahhoz, hogy hozzászólhass a bloghoz.