Milestone.hu - Home, sweet home...
 


Roland írta,
21 óra 04 perckor,
Túrázás témakörben.
Világutazó motoros haverjaim épségben hazatértek első ausztriai bringás túrájukról. Csak remélni tudom, hogy ők nem úgy motoroztak az autópályán, mint az a két dilettáns, aki Győrből hazafelé tartva elénk keveredett, és hosszú időn keresztül előttünk cammogott a belső sávban.

A sofőrünk zsörtölődésképpen egy klasszikus Kovax-idézetet mormolgatott magában ("menj már előlem a f@sszomba"), én pedig ezalatt megörökítettem az eseményeket (első kép, második kép).

Érdekesség #1: figyeljük meg, ahogy a TIE Fighter-en nevelkedett Banditos "egyszer nekünk is lesz még jó motorunk" kolléga milyen ügyesen felvette a zippzár formációt.

Érdekesség #2: figyeljük meg, ahogy a szolgalelkű ER-5-ös milyen könnyedén hasítja a levegőt a formáció elején, biztosítva a melegszelet kisebb köbcentis követőjének.


Beszámoló az alpesi túráról itt.Hozzászólások
GSF Marco mondta [2006.09.12. 22 óra 21 perckor]:

Felháborító, hogy ezek a zugfirkászok már mindenhol ott vannak. Az ember alig teszi be a lábát az országba, hogy kultúráltan végig hajtson az autópályán betartva a sebességhatárokat, erre egy bulvárhiéna máris ott les mögötte a lopott kamerás-mobiljával ?

Még szerencse hogy amint a kamionok lehúzódtak, Biaggi klasszikus mondását idézve a srácok "disappeared in the distance"....:)
Szolgalelkű ER-5 rider mondta [2006.09.13. 8 óra 48 perckor]:

Nem értem, hogy elölről miért nincs kép a cammogó motorosokról? Talán a zsörtölődő sofőr nem bírta tartani a tempót?
Ja, és vegyél már (kuncsorogj a cégnél) valami normális telefont, ennek a képminősége csapnivaló...:))
Roland mondta [2006.09.13. 9 óra 06 perckor]:

Kérnék én jobb telefont, de sajnos ez nem a közszféra...
Ha mondandód van...

Tagként kell belépned ahhoz, hogy hozzászólhass a bloghoz.