Roland írta,
21 óra 04 perckor,
Túrázás témakörben.
Világutazó motoros haverjaim épségben hazatértek első ausztriai bringás túrájukról. Csak remélni tudom, hogy ők nem úgy motoroztak az autópályán, mint az a két dilettáns, aki Győrből hazafelé tartva elénk keveredett, és hosszú időn keresztül előttünk cammogott a belső sávban.

A sofőrünk zsörtölődésképpen egy klasszikus Kovax-idézetet mormolgatott magában ("menj már előlem a f@sszomba"), én pedig ezalatt megörökítettem az eseményeket (első kép, második kép).

Érdekesség #1: figyeljük meg, ahogy a TIE Fighter-en nevelkedett Banditos "egyszer nekünk is lesz még jó motorunk" kolléga milyen ügyesen felvette a zippzár formációt.

Érdekesség #2: figyeljük meg, ahogy a szolgalelkű ER-5-ös milyen könnyedén hasítja a levegőt a formáció elején, biztosítva a melegszelet kisebb köbcentis követőjének.


Beszámoló az alpesi túráról itt.Hozzászólások
GSF Marco mondta [2006.09.12. 22 óra 21 perckor]:

Felháborító, hogy ezek a zugfirkászok már mindenhol ott vannak. Az ember alig teszi be a lábát az országba, hogy kultúráltan végig hajtson az autópályán betartva a sebességhatárokat, erre egy bulvárhiéna máris ott les mögötte a lopott kamerás-mobiljával ?

Még szerencse hogy amint a kamionok lehúzódtak, Biaggi klasszikus mondását idézve a srácok "disappeared in the distance"....:)
Szolgalelkű ER-5 rider mondta [2006.09.13. 8 óra 48 perckor]:

Nem értem, hogy elölről miért nincs kép a cammogó motorosokról? Talán a zsörtölődő sofőr nem bírta tartani a tempót?
Ja, és vegyél már (kuncsorogj a cégnél) valami normális telefont, ennek a képminősége csapnivaló...:))
Roland mondta [2006.09.13. 9 óra 06 perckor]:

Kérnék én jobb telefont, de sajnos ez nem a közszféra...
Ha mondandód van...

Tagként kell belépned ahhoz, hogy hozzászólhass a bloghoz.