Roland írta,
13 óra 39 perckor,
Motor témakörben.
Először is frissítsük fel az emlékezetünket, és olvassuk el figyelmesen az Aprilia RSV450-ről szóló februári bejegyzést. Nos, a múlt héten Londonban járva megvettem az MCN legfrissebb számát, amelyben egy egész oldalon keresztül foglalkoztak a fent említett géppel.

A cikk szerint az Aprilia nem szándékozik megépíteni az RSV450-et, a rövid (motor)élettartamra és a magas szervízigényre hivatkozva (a Cagiva a tervek szerint ki fog jönni egy hasonló 500-as géppel, de az más kérdés). Ezt hallva néhány angliai Aprilia fanatikus Simon Steele vezetésével nekiállt megépíteni a masinát.

A projekt lényege nem más, mint egy vadiúj SXV550 blokk beépítése egy eBay-ről beszerzett 2002-es RS250-be. A munkálatokat az RSVR.net oldalon követhetjük nyomon. Jelen állapot szerint ott tartanak, hogy szétbontották a gépeket, megvolt egy alapos takarítás, eldöntötték, hogy az SXV lengőkar helyett az eredeti RS250 alkatrészt fogják használni, elkészültek a motortartó bakok, a gép kapott egy ZX-10-es tankot, megérkeztek az új Öhlins villák, és a Tyga idomok is már úton vannak, szóval halad a dolog.


Ha igazak a hírek, a munkálatok befejeztével a csapat piacra fog dobni egy átépítő kittet, aminek segítségével otthon bárki megépítheti ezt a szupersport-gyilkos masinát. Drága mulatság, de a végeredmény mindenért kárpótol.

U.i.: király, hogy Angliában az átlagos jövedelmekbe ezek az "apró" játékok simán beleférnek...Hozzászólások
GodZolla mondta [2006.12.14. 17 óra 00 perckor]:

Úri-muri, inkább vehetnél végre egy jó motort:

http://www.hasznaltmotorok....
Roland mondta [2006.12.14. 17 óra 24 perckor]:

Pont tegnap néztem ezt a hirdetést...
Ha mondandód van...

Tagként kell belépned ahhoz, hogy hozzászólhass a bloghoz.