2006.12.25. Meglepetés

Roland írta,
13 óra 45 perckor,
Médiaszemle témakörben.
A karácsonyi ajándékozás során az általam kigondolt MotoGP évkönyv helyett egy sokkal bővebb és tartalmasabb kiadványt kaptam szüleimtől. A motorozás enciklopédiája c. könyvről korábban még nem is hallottam, pedig egyáltalán nem rétegműről van szó. A szerzők közel hatszáz oldalon keresztül ismertetik az olvasóval a motorkerékpárok történelmi fejlődését, az alkalmazott műszaki megoldásokat, a motorozáshoz szükséges kellékeket, a motorsport nemzetközi és hazai csillagait (pl. Agostini, Crivillé, Hailwood, Daijiro Kato, Schwantz, Drapál, Szabó II, Talma és még sokan mások), az általuk elért eredményeket és az egyes szakágak főbb történelmi mérföldköveit. A szerzőknek a könyv végére még egy rövidebb vezetéstechnikai ismertetőre is futotta.

Szép ajándék bármely motoros számára.Hozzászólások
Domi mondta [2006.12.26. 8 óra 09 perckor]:

Én is megkaptam, igaz, korábban. A terjedelme és az igényes külső borító alapján valóban egy enciklopédiát vártam, de csalódnom kellett. A nyelvezete számomra túl unalmas, itt-ott dilettáns. Ettől függetlenül hatalmas munka lehetett elkészíteni.
Zé a Darázs mondta [2006.12.26. 12 óra 56 perckor]:

Ottóka,

tudod mit mond a Biblia arról, ha nem osztod meg felebarátaiddal az ajándékaid....

Amúgy meg ha nem adod, majd letöltöm ezt is a DC-ről...:)
Zé a Darázs mondta [2006.12.26. 13 óra 49 perckor]:

Amúgy én is kaptam egy igen ötletes és hasznos ajándékot: a Shox féle termo aláöltözet alsó-felső testre egyaránt tisztább, szárazabb, komfortosabb érzést biztosít.

http://shox.hu/webshop/term...
Domi mondta [2006.12.28. 12 óra 00 perckor]:

Csak megjegyzem, hogy a Shox-féle termo az egy reumásoknak szánt öltözék. Attól még lehet jó! :-)
Receptre vetted? :-)
Roland mondta [2006.12.30. 0 óra 45 perckor]:

Jó ötlet ez a thermo-ruha. Csillagom, ugye tudod mit mond a Biblia az ajándékok nem megosztásáról?! Amúgy a cucc szerintem segíthet a reuma megelőzésében is... Már csak az a kérdés, hogy az izzadtságszagú motorozásod mennyire hagy maradandó nyomot a ruhában...
Ha mondandód van...

Tagként kell belépned ahhoz, hogy hozzászólhass a bloghoz.