Roland írta,
18 óra 21 perckor,
Túrázás témakörben.
Most pedig egy rendhagyó galéria arról, hogy milyennek is láttam Észak - Olaszországot és a francia riviérát járműügyileg. Elsőként ugye ott volt az az ügyes marketingfogás a Moto Guzzi részéről, hogy a Comói-tó partján, Bellagio egyik kikötőjében hanyagul kiállított egy Bellagio-t. A tó környékén villát vásárolt "filthy rich" családapák gyakran hozták ki veteránmotorjukat egy kis siesta utáni kanyargásra.

Vale továbbra is mindenhol bálvány, van aki már a "10 years supporter" státuszt is elérte a hivatalos rajongói klubban.

Vajon az a fekete Ducati 749-essel, Agostini replikában érkező kicsi lány is neki drukkol vasárnaponként? Vagy ő inkább Marco-t kedveli?

Láttunk odakint Boom trike-ot (ráadásul pirosat, amilyet az "élet császárai" is teszteltek már korábban). Ezen a háromkerekűn a vezető mellett balról ott figyelt az összecsukott kerekesszék. A trike úgy volt átalakítva, hogy azt mozgássérült pilótája is vezetni tudta, a bámészkodók nagy meglepetésére.

Mediterrán ország révén motor-hegyek voltak mindenütt. Középméretű robogóból láttuk a legtöbbet, egy-két színes Vespa még az én robogóktól idegenkedő szívem is meglágyította.

Aztán jött Monaco, ami inkább autó-, illetve yacht fronton tépte le az ember állkapcsát. Vegyük észre az orosz rendszámot a Rolls elején, a GSR custom idomait, a yachtok tatjára hanyagul feldobott jet ski párost, a szürke Lambók hatalmas kerekeit, satöbbi, satöbbi.

Monte Carlo
Monte Carlo
Monte Carlo
Monte Carlo

Monte Carlo
Monte Carlo
Monte Carlo
Monte Carlo

Mára legyen elég ennyi, a galéria jövő héten folytatódik...Hozzászólások

Erre a cikkre olvasói visszajelzés még nem érkezett.
Ha mondandód van...

Tagként kell belépned ahhoz, hogy hozzászólhass a bloghoz.