Roland írta,
23 óra 25 perckor,
Túrázás témakörben.
A most következő narancssárga Lamborghini-t St. Tropez egyik kedveltebb strandjának parkolójában fotóztam. A verda kívülről meglehetősen koszos volt, az utastérben pedig hegyekben állt a szemét. Még az autó motorháztetején acsarkodó bika is saras volt (micsoda szentségtörés, kedvem lett volna letörölni!).

Ilyen ápolatlanság mellett gyanítom nem ez az autó lehet a tulaj szeme-fénye, biztosan áll még egy-két szupersportkocsi a garázsban szűkösebb időkre, vagy például egy esti kártyapartira Monte Carlo világhírű kaszinójában.

Azon, hogy a tulaj (barátnője?) már szénné padkázta a legalább 18 collos felniket, meg sem lepődtem. De a franciaágy méretű szélvédő mögé helyezett groteszk hirdetés csak ezután ragadta meg a figyelmemet. Fricska a lógó nyelvvel bámészkodó pórnépnek: "Bizony srácok, ez csak a strandra járó autóm, napszakhoz illő fényezéssel..."

Kattints a képre!

St. Tropez (meg úgy általában véve az egész francia riviéra) mérhetetlen gazdagságának jellemzéséhez még hozzátartozik, hogy a kikötőben aznap (egy átlagos hétköznap délutánján) sikerült találni egy McLaren logós SLR-t...

...mellette egy míves kelmével letakart Porschét...

...tőlük néhány méterre pedig egy hófehér Ford GT40-et. Mára ez azt hiszem elég volt a T. Olvasónak.Hozzászólások
Cic mondta [2007.08.09. 16 óra 53 perckor]:

Jó-jó, de mikor jönnek a dél-francia strandügyi, vagy méginkább a "csöcsügyi" szemelvények ?
Ha mondandód van...

Tagként kell belépned ahhoz, hogy hozzászólhass a bloghoz.