Roland írta,
12 óra 27 perckor,
Motor témakörben.
Néhány napja már lehet tudni, hogy milyen is lesz a 2008-as modellévre szánt Yamaha YZF-R6. A technikai újdonságokra (új lengővilla, áramvonalasabb idomzat, YCC-I, stb.) most nem fogok felesleges leütéseket pazarolni, inkább a parádés színválasztásra hívnám fel a figyelmet.

Soha nem gondoltam volna, hogy nekem egy motor kék színben valaha is tetszeni fog. Az R6-ok kék fényezését - egészen a 2006-os modellfrissítésig - meglehetősen gagyinak tartottam. Azóta szerencsére a Yamaha dizájnerei ráleltek a helyes útra, de a célba csak ezzel a kék, fekete, fehér, arany és magnézium színkombinációval értek be. Hibátlan választás, gratulálok.

Kattints a képre!

De hibátlan a motor formailag is! Egyedül talán a rendszámtábla tartókonzolját és a hátsó lábtartókat érheti kritika, azonban ezeket úgyis sokan cserélni fogják a vásárlást követően. A magnézium színű felnik egyébként a régi kettőötvenes NSR SP-k kerekeit juttatják eszembe. Bátor, ám annál inkább sikeres színválasztásnak tartom. Figyeljük meg, hogy milyen jól mutat a magnézium felnin a fekete féktárcsatartó karima!Hozzászólások
Antoan mondta [2007.09.25. 23 óra 34 perckor]:

Remélem lesz ilyened is Roland mester :))
Ha mondandód van...

Tagként kell belépned ahhoz, hogy hozzászólhass a bloghoz.