Roland írta,
9 óra 50 perckor,
Túrázás témakörben.
Hazaérkezésünk után először május negyedikén írtam az olasz túráról. Rá egy hétre néhány fénykép igyekezte csillapítani az érdeklődők információéhségét. A túrabeszámoló - kissé hosszúra sikeredett - bevezető részére ezután még két hónapot kellett várni. A fentiekből tehát a kedves olvasó lassan kezdi érezni, hogy a történet teljes megismeréséhez vezető út meglehetősen hosszú és embert próbáló lesz. Szerencsére azonban az alábbi zenés összeállítás publikálásával újabb (hogy stílusos legyek) mérföldkőhöz érkeztünk ezen az ösvényen.


Annak ellenére, hogy sokszor megnéztem már ezt az összeállítást, minden alkalommal újra meg újra hatalmába kerít a napsütés, a tengerpart, a haverok, a kanyargások, az olasz gasztronómia és a szabadság érzése, a hozzájuk kapcsolódó hangulatokkal együtt. Remélhetőleg a teljes beszámolóra sem kell már sokat várnunk...Hozzászólások
Zegga mondta [2007.11.13. 15 óra 34 perckor]:

Hú de jó kis túra volt ez...bizseregve várja a csuklóm a jövő tavaszt, az új terveket, új úticélokat....részemről egyértelműen USA-ra szavazok.
Kovaks Mandarin mondta [2007.11.25. 13 óra 00 perckor]:

Udvozlet Pekingbol!
Ez a legjobb magyar motoros portal!
Ha mondandód van...

Tagként kell belépned ahhoz, hogy hozzászólhass a bloghoz.