Roland írta,
9 óra 50 perckor,
Túrázás témakörben.
Hazaérkezésünk után elõször május negyedikén írtam az olasz túráról. Rá egy hétre néhány fénykép igyekezte csillapítani az érdeklõdõk információéhségét. A túrabeszámoló - kissé hosszúra sikeredett - bevezetõ részére ezután még két hónapot kellett várni. A fentiekbõl tehát a kedves olvasó lassan kezdi érezni, hogy a történet teljes megismeréséhez vezetõ út meglehetõsen hosszú és embert próbáló lesz. Szerencsére azonban az alábbi zenés összeállítás publikálásával újabb (hogy stílusos legyek) mérföldkõhöz érkeztünk ezen az ösvényen.


Annak ellenére, hogy sokszor megnéztem már ezt az összeállítást, minden alkalommal újra meg újra hatalmába kerít a napsütés, a tengerpart, a haverok, a kanyargások, az olasz gasztronómia és a szabadság érzése, a hozzájuk kapcsolódó hangulatokkal együtt. Remélhetõleg a teljes beszámolóra sem kell már sokat várnunk...Hozzszlsok
Zegga mondta [2007.11.13. 15 óra 34 perckor]:

Hú de jó kis túra volt ez...bizseregve várja a csuklóm a jövõ tavaszt, az új terveket, új úticélokat....részemrõl egyértelmûen USA-ra szavazok.
Kovaks Mandarin mondta [2007.11.25. 13 óra 00 perckor]:

Udvozlet Pekingbol!
Ez a legjobb magyar motoros portal!
Ha mondandd van...

Tagknt kell belpned ahhoz, hogy hozzszlhass a bloghoz.