2008.01.03. Rossi vs. Lorenzo

Roland írta,
15 óra 45 perckor,
Ring témakörben.
Tudtuk ugye, hogy Rossi nem különösebben szíveli a nyalókás fiút. Szezon közben még azt sem restellte nyilatkozni, hogy nem hajlandó egy boxban lenni a spanyol bajnokkal a 2008-as év során. Erre nem várt módon a Yamaha rákontrázott, hiszen azt mondták: náluk nem lesz különcködés, senki nem megy szeparált boxokba, a kakaskodó versenyzőknek meg kell osztaniuk egymással a területet ha tetszik, ha nem. Aztán tessék, Rossi két legyet ütött egy csapásra a Bridgestone szerződéssel:

"Yamaha have also confirmed that Rossi will switch to Bridgestone tyres for next year, while Lorenzo will be racing with Michelin tyres. In order to facilitate the use of Michelins and Bridgestones in the same Yamaha factory team, with data confidentiality ensured for both tyre companies, Yamaha will use separate rider pit boxes, though Fiat Yamaha will continue to operate and race as one team."

Hahaha. Apró privátvélemény: én gusztustalannak tartom Jorge önteltségét és a futamok utáni öntömjénezését. Épp ezért lepett meg az a visszafogottság és szerénység, amellyel az első MotoGP teszteken nyilatkozott. Még a végén szimpatikus lesz? Várjuk ki a végét...Hozzászólások

Erre a cikkre olvasói visszajelzés még nem érkezett.
Ha mondandód van...

Tagként kell belépned ahhoz, hogy hozzászólhass a bloghoz.