Roland írta,
15 óra 10 perckor,
Médiaszemle témakörben.
A tragikus körülmények közepette elhunyt Drapál János tegnap töltötte volna be hatvanadik életévét. A BR. Organisation beszámolója következik.


"A rendkívül csípős hideg ellenére igen sokan zarándokoltak vasárnap délelőtt a Hungaroringre, hogy a 22 évvel ezelőtt tragikus versenybalesetben elhunyt Drapál Jánosra emlékezzenek a korábban a MAMSZ által állított emléktáblánál. Itt voltak Jani családtagjai, barátai, versenyzőtársai, szerelői, követői, tisztelői és a mai versenyzők képviselői. Ugyancsak jelen voltak a média munkatársai, akik várhatóan segítenek abban, hogy Drapál János neve ne merüljön feledésbe a mai generáció számára sem.

A rövid, protokoll-mentes programot Böröczki Pepi fogta össze megemlékező szavaival. A MAMS nevében Csiba Péter sportszakmai alelnök helyezett el koszorút, aki néhány szóval adózott Drapál emlékének. Ezután egy igazán felemelő dolog történt! A jelenlévő Stilkovics Szávó úr, Pilisszentiván polgármestere bejelentette: a holnapi testületi ülés arról fog dönteni, hogy a település egy utcáját Drapál Jánosról nevezik el! Nagy dolog! Csak köszönet jár az önkormányzat minden képviselőjének, hogy ennyire szívükön viselik Jani ügyét.

Koszorút helyezett el a versenyzők három generációja: Hársfai Lajos, Iglár Zsolt és Tóth Imre. Az egykori versenyzőtárs Szabó Bregyó emlékezett Janira, majd a mai követők, Kispataki Viktor és Németh Balázs vittek koszorút az emléktáblához."


Folytatás és fotógaléria a BR. Organisation honlapján.Hozzászólások

Erre a cikkre olvasói visszajelzés még nem érkezett.
Ha mondandód van...

Tagként kell belépned ahhoz, hogy hozzászólhass a bloghoz.