Roland írta,
19 óra 39 perckor,
Rongyos élet témakörben.
Peter Parker élete nem egyszerű. Különleges képességeit egy tudományos kiállításon szerezte, ahol egy radioaktív sugárzásnak kitett pók megcsípte. Pár perc rosszullét után Peter azon kapta magát, hogy különleges képességei vannak. Föl tud mászni a falakra, és előre megérzi a veszélyt. A pók csípésének következtében Peter számos szuperképességre tett szert. Emberfeletti erővel és hihetetlenül gyors reflexekkel rendelkezik. Akrobatikus képességei, gyorsasága, egyensúlyérzéke messze túlszárnyalja egy közönséges emberét. Kialakult benne egy úgynevezett "pókösztön", egyfajta tudatalatti veszélyérző képesség. Pók-képességei közé tartozik még, hogy képes bármilyen felületen megtapadni.

Nézd meg nagyban is!

S bár hősünk a mutatvány közben valamelyest megfázott, mára szerencsére egész jó egészségnek örvend. De nicsak, előbb-utóbb a szuperhősöket is bekebelezik a fogyasztói társadalom hosszú csápjai? Eljött a Suomy bukó és az IMET cordura a házilag varrt pókruha helyett?



Hozzászólások
Kovaks mondta [2008.02.06. 20 óra 21 perckor]:

Agyadra ment Szlovénia?!
Zebbe mondta [2008.02.07. 11 óra 44 perckor]:

:) Erről jut eszembe az Airplane c film több tucat szállóigévé vált beszólásai közül az hogy: "Mondd csak fiacskám, láttál-e már falon pókot ?"




Ha mondandód van...

Tagként kell belépned ahhoz, hogy hozzászólhass a bloghoz.