2004.12.24. Na ennek is vége

Roland írta,
17 óra 36 perckor,
Médiaszemle témakörben.
Nem jellemző rám, hogy a kereskedelmi tévék sugározta rágógumit majszolom esténként, de tény, hogy egy műsor felkeltette az érdeklődésem, néztem az első kockájától egészen az utolsóig. Már a kezdetekkor feltűnt, hogy a látvány és a hangok mennyire jól össze lettek párosítva, csupán a gyönyörű helyszínek, az eltalált effektek, a pörgős zenék miatt is érdemes volt hétről-hétre végigülni a Kísértés nevű produkciót. A tegnapi záróadást követően arra gondoltam, hogy újra felidézem a műsor best of jeleneteit.


Azt gondolom mindenki tudja, hogy ez a show alapvetően nem akart közvetíteni mély mondanivalókat, és nagyon azon sem lepődtünk meg, hogy az RTL Klub szereplőválogatói véletlenül megint csak utólag tudták meg szegény játékba bekerült lányokról, hogy azok korábban bizony keményen pornóztak. Mindenesetre a műsor sava-borsa nem a jó design, vagy a vágások terén keresendő. Az igazi érdekességet inkább az adja, hogy láthatjuk a vélemények, beállítódások változását, a csúsztatások, félinformációk elsöprő erejét, Lackó (the tough guy next door) béna magyarázkodásait, valamint a műsorvezető (Zéplusz Balázs) röhögéssel küszködő komoly ábrázatát. Innen lehet lerángatni az érdekesebb részeket (ha valami gáz van a videók lejátszásával, telepíteni kell a DivX kodek-et):

1. "Erről szól a kísértés..." (3:32, 18.7 MB, letöltöm).
2. "Hát hogyne lenne bármi..." (3:27, 19.2 MB, letöltöm).
3. "Még egy megcsalás is..." (3:38, 19.3 MB, letöltöm).
4. "Van két unokahugom is..." (2:24, 13.7 MB, letöltöm).
5. "Egy álomszép helyen egy álom volt..." (3:30, 18.4 MB, letöltöm).

Itt ragadom meg az alkalmat, hogy boldog, békés karácsonyt kívánjak a Milestone.hu minden kedves olvasójának!Hozzászólások

Erre a cikkre olvasói visszajelzés még nem érkezett.
Ha mondandód van...

Tagként kell belépned ahhoz, hogy hozzászólhass a bloghoz.