Roland írta,
13 óra 24 perckor,
Blog témakörben.
Kedves olvasók, 2008. szeptember 30-án belevágok egy régóta tervezgetett föld körüli utazásba. A tizenkét hónapig tartó túra kalandjairól a Szabadlábon weblogon fogok rendszeresen beszámolni.

Forrás: Szabadlábon

Az utazás során minden bizonnyal motoros élményeket is fogok szerezni, amiről viszont itt, a Milestone.hu hasábjain lehet majd olvasni. Sőt, ha minden jól megy, az elkövetkezendő egy évben pótolni fogok számos elmaradást is. Például megírom, hogy milyen volt egy 620-as Dark Monsterrel Ausztriában motorozni, milyen élmények értek bennünket az Aprilia motoros iskolában, hogy nézett ki egy belépőjegy az 1992-es motoros gyorsasági világbajnokság magyar futamára, mennyire kemény egy Desmosedici RR kuplungja, vagy éppen milyen volt Rossi szülőfalujában nézelődni a misanoi GP idején. Így a jövőben is érdemes lesz figyelni az RSS csatornát, vagy bizonyos időközönként meglátogatni az oldalt.

Addig is, aki szeret utazni, idegen tájakról, emberekről, kultúrákról olvasgatni, kövesse a Szabadlábon weblog frissítéseit. Motorozni pedig csak óvatosan. Viszlát!Hozzászólások
Zebba mondta [2008.08.23. 14 óra 19 perckor]:

És mikor olvashatunk már az első magyar rendszámos Desmosedici RR-ről? Netán képek is vannak róla?
Lelkiismeret mondta [2008.08.23. 14 óra 39 perckor]:

Miután Domán Attila megírta a "Panamák világa, avagy motorvásárlás itthon" c. cikk második részét!
Zebba mondta [2008.08.23. 14 óra 46 perckor]:

Amúgy szerintem jó lett a szabadlábon portál. Szép a design, jó a struktúra, érdeklődve várjuk az új tartalmakat.
Kwakk mondta [2008.08.23. 15 óra 50 perckor]:

Mi a rák ez? Román médiabirodalom? :))) Hajrá a frissítésekkel, feltéve, hogy az ausztrál dögöktől lesz rá időd (meg energiád, hihi)!
Ha mondandód van...

Tagként kell belépned ahhoz, hogy hozzászólhass a bloghoz.