2008.01.03. Saláta II.

Roland írta,
14 óra 36 perckor,
Rongyos élet témakörben.
Aztán alighogy befejeződött a román meló, két nappal később már kezdődött is egy újabb óriási szopás privatizációs munka, immáron Szlovéniában. A weblap frissítésére így megint nem maradt idő, pedig akadt volna említésre méltó téma bőven. Például a Fókusz készített egy riportot Stefivel, amelyből többek között az is kiderült, hogy Talma menedzsere Boráros téri kéglijének mélygarázsában tartja azt a piros Ferrarit, amit nemrég Zola is lencsevégre kapott a Szabadság téren. Celebspotting a javából.

Favaro Ferrari - nézd meg nagyban is!

Apró, ugyanakkor mosolyfakasztó felismerés volt számomra, hogy Dorna nem csak a MotoGP szervezője lehet, hanem palackozott ásványvíz is.

Ezidőtájt történt az is, hogy egy Darwin-díjra érdemes férfi Flex-szel próbált felnyitni egy világháborús gránátot, amely a hő és egyéb behatások révén - ki gondolta volna - felrobbant.

Már nem emlékszem pontosan, hogy hol (talán a Belsőségen?) jelent meg a linkje ennek a sorozatnak. Érdemes végigkattintgatni a felvételeket - ha erre nincs időnk, legalább az alábbi két fotót tekintsük meg! Az első egy beszédes ábrázolása annak, hogy az anyósülésen utazva miért nem érdemes talpunkat a légzsák nyílásán (a kesztyűtartó felett) tartanunk. A második pedig azért érdekes, mert motorbaleset során szerzett sérülést szemléltet.Hozzászólások

Erre a cikkre olvasói visszajelzés még nem érkezett.
Ha mondandód van...

Tagként kell belépned ahhoz, hogy hozzászólhass a bloghoz.